Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Digitest | 30. apr. 2024

Rulli end üles

Üles

4 kommentaari

Ilusad ja mugavad – Vivanco PRO Pop kõrvaklapid :: Digitest

Mida teha, kui elekter on ära (jah, on kohti, kus sellist asja veel juhtub) ja küünlavalgel raamatut lugeda ei viitsi? Tuleb loota, et süleri aku peab piisavalt kaua vastu, et vahelduseks jälle üks ülevaade kirjutada. Klapid pähe, muusika mängima ja tuld!

Eellugu

Kõlaritestis sai mainitud, et autos mul makki ei ole. Kui oli pikem sõit ning keegi seltskonda ei pakkunud, siis kuulasin telefonist raadiot. Kuid kui on vaja tund-poolteist järjest sõita, siis selle aja peale hakkavad kõrvad telefoni klappidest jubedalt valutama, kuna need on ebamugavalt suured. Seetõttu otsustasin, et hakkan mp3 mängijat kasutama ning ostan sellele normaalsed klapid(pakendis sisalduvad on üsnagi sarnased telefoni klappidele).

Nagu ikka, on poodides pakutav valik väga lai ning hinnavahemik paarikümnest kroonist kuni tuhandeni(seda siis nööpkuularite eest ning ilmselt leiaks soovi korral kallimaidki) ning valik võtab silme eest kirjuks. Esimese asjana jäid silma Vivanco puidust korpusega klapid. Ilusamat asja on vist raske leida. Kahjuks 699.- jäi siiski klappide eest vähe kalliks, rahakotiga on vaja ka edaspidi sõber olla. Plaan oli Jakobsoniga hakkama saada ning väljavalituks said ilusad sinised Vivanco Pro Pop kõrvaklapid. Hinnaks 479.-

Pakend

Pakend oli neil päris uhke, tugevast plastmassist karp, kus lisaks klappidele veel ka kaks komplekti eri suurusega klappide katteid. Hea meelega oleks maksnud klappide eest paarkümmend krooni vähem ja oleks võtnud klapid ilma karbita, kuid eks karp on selles hinnaklassis oluline pilgupüüdja ning tõmbab klappidele pilku riiulis. Ka klappide koostekvaliteet tundub hinnale täiseti vastav olevat – klapid jätavad tugeva mulje ning seda, et nad katki võiks kuskilt minna, ma hetkel küll karta ei oska.

Kasutamine

Nagu mainitud, siis klappe kasutan kuulamiseks põhiliselt autos, tubaseks muusikakuulamiseks on kõlarid olemas ja kedagi ma sellega ei sega. Kasutan klappe, kui on pikem sõit ning autos kedagi peale minu pole. Esimesed paar pikemat otsa on koos uute klappidega tehtud ning olen väga rahul. Heli on väga hea kvaliteedega, klapid kõrvas vägagi mugavad.

Tunnise sõidu jooksul ei väsi kõrvad ära(kasutan kõige väiksemaid katteid), lisaks heli tekitamisele summutavad klapid edukalt ka väljast tulevaid helisid (arvestades, et mul pole just väga hea auto, on seegi väga tänuväärne). Kõlaritestis heideti ette, et kehv test on, kuna pole reaalselt mingit testi teinud. Mõtlesin, et proovin seda klappide testis parandada, kuid ei saanud hästi hakkama. Juutuubist küll mingi testi leidsin ja see täitsa töötas, aga mingitest sagedustest ja asjadest ma rääkida kahjuks selle põhjal ei oska.(Niipalju sain aru, et helikopter tuli vasakult ja läks paremale )


Kokkuvõtteks

Leian, et need klapid on makstud hinda väärt. Nad on mugavad, ilusad ning puhta ja selge heliga. Rohkemat ei olegi vaja.

Plussid

  • Välimus
  • Heli kvaliteet

Miinus

  • Hind

Vivanco PRO Pop kõrvaklapid Photopointis 479.- kr.

[nggallery id=70]